Makelaar in Maastricht

Jouw makelaar in Maastricht

Huis verkopen?
Het is tijd voor een nieuwe stap in je leven. Laat je door ons begeleiden!

Huis verkopen maastricht

Een huis verkopen voor een mooie prijs, door goed advies

Een huis verkopen is heel erg spannend. Het is belangrijk dat jouw makelaar eerlijk is, je voorziet van het juiste advies en begrijpt wat belangrijk voor je is. Vastgoed Hermanns is een nieuwe naam in de Zuid-Limburgse vastgoed markt. Wij vinden maatwerk belangrijk, zodat we jou zo persoonlijk en transparant mogelijk kunnen begeleiden bij de verkoop van jouw woning. Zo krijg je een mooie prijs voor jouw woning, betaal je niet te veel voor professioneel advies en kun je de stap maken naar je toekomstige woning.

Vastgoed Hermanns - Makelaar Maastricht

Waarom kies je voor Vastgoed Hermanns?

  • Een makelaar die echt naar je luistert, open en eerlijke communicatie
  • Een eerlijke prijs voor ons advies
  • Jouw woning snel verkocht, voor de beste prijs
  • Snelle communicatie en persoonlijk contact
"Judith heeft me goed advies gegeven bij de verkoop van mijn woning. Ik heb nu een fijne plek gevonden voor mij en mijn meisjes. Ze nam de tijd en beantwoordde al mijn vragen geduldig en met respect."
Makelaar Maastricht, persoonlijk contact, referentie
Marloes

Wat is mijn woning waard?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning is het belangrijk om te weten wat je huidige woning waard is. Ik help je graag met een vrijblijvende en gratis waardebepaling van je woning. Zo weet je snel wat jouw huis waard is in de huidige markt en hoeveel je kunt besteden aan het nieuwe huis van jouw dromen. 

Makelaar in Maastricht

Makelaar Zuid-Limburg

Vastgoed Hermanns is een nieuwe naam in de Zuid-Limburgse vastgoed markt, maar dat wil niet zeggen dat we niet weten wat we doen. Ik ben Judith Hermanns en ik ben het gezicht van Vastgoed Hermanns. Als jonge en energieke makelaar, help ik je graag met de aan- en/of verkoop van jouw huis. Ik ben goed getraind en werk samen met verschillende gerenomeerde partijen in de omgeving van Maastricht, die hun kennis en kunde met mij delen. Ik vind het belangrijk dat jij de beste service en het beste advies krijgt bij de verkoop van jouw huis. Ik neem de tijd, ik geef eerlijk advies en garandeer een prettige samenwerking. Ben je nog niet overtuigd? Leer me hier beter kennen, of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.