Kapittellaan 118 | 6229 VR | Maastricht

Instapklare hoekwoning met 3 slaapkamers gelegen in de geliefde wijk Heugem. 

De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van universiteit, ziekenhuis, winkels en diverse uitvalswegen. Natuurgebied de Hoge Weert is op loopafstand en het centrum van Maastricht is met een afstand van 3 à 4 kilometer goed te bereiken met de fiets, auto of openbaar vervoer.

Begane grond:

Entree met meterkast en recent gerenoveerde toiletruimte (v.v. wandcloset en fonteitje), ruime woonkamer (35 m2), open keuken v.v. Siemens inductiekookplaat, RVS-wasemkap, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. Via de schuifpui of de loopdeur is de modern betegelde tuin met overkapping bereikbaar. 

Eerste verdieping:

Overloop, slaapkamer 1 (12 m2), slaapkamer 2 (10 m2), slaapkamer 3 (8 m2) en badkamer v.v. inloopdouche, wastafel in meubel, spiegelkast, extra kast en designradiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping:

Bergzolder bereikbaar via een vlizotrap. 

Algemeen:

  • De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken;
  • Slaapkamer 1 en 2 hebben een airco-unit in de kamer; 
  • Woning heeft 19 zonnepanelen; 
  • Vaste overkapping met melkglas en zijwanden;
  • Oprit met ruimte voor 2 auto’s;
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat er een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, danwel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Deze informatie is door ons met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl