Laathovenlaan 30 | 6269 DJ | Margraten

Vraagprijs: € 324.000,- k.k.

Zeer nette halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers gelegen in het geliefde dorp Margraten. Het dorp ligt centraal op het Plateau van Margraten in het Zuid-Limburgse Heuvelland , circa 10 kilometer ten oosten van Maastricht.

De Laathovenlaan is een relatief rustige straat midden in het dorp; ruim opgezet en uitermate gunstig gelegen ten opzichte van de uitstekende voorzieningen van Margraten, zoals winkels, sportfaciliteiten en basisschool. De bushalte met goede verbindingen naar Maastricht en de rest van het Limburgse Heuvelland, en de Rijksweg N278 liggen vlakbij. Vanuit de N278 zijn de steden Maastricht, Heerlen en Aken goed en snel bereikbaar.

Begane grond:

Via de entree met meterkast komt u in de L-vormige woonkamer voorzien van een laminaat vloer met een luxe open keuken v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een combimagnetron. Via de loopdeur is de betegelde serre bereikbaar. Het is hier heerlijk toeven in elk jaargetijde gezien de serre voorzien is van verwarming. Bovendien is er een aansluiting voor een afwasmachine. Via een openslaande deuren komt u in de ruime tuin met veel privacy en een brede overkapping aan de achterzijde. 

Tevens is er een ruime garage aangebouwd, welke eveneens via de serre bereikbaar is.

Eerste verdieping:

Overloop, slaapkamer 1 (13 m2), slaapkamer 2 (10 m2), slaapkamer 3 (6.5 m2) en badkamer v.v. douchecabine, wastafel en toilet . De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Tweede verdieping:

Bergzolder en CV-ruimte, bereikbaar middels een vaste trap. Door het plaatsen van dakramen is het mogelijk om een 4e slaapkamer te realiseren.

Algemeen:

  • Woonoppervlakte van 103m2
  • De woning is voorzien van deels hout en kunststof kozijnen met dubbel glas en rondom volledig voorzien van rolluiken;
  • Er zijn 8 zonnepanelen geplaatst in 2015, gelegen op het zuiden voor een optimale opbrengst; 
  • Oprit met toegang tot garage en parkeerruimte voor 2 auto’s;
  • Energielabel A;
  • Mogelijkheid tot het creëren van een levensloopbestendige woning.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat er een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, danwel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Deze informatie is door ons met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl