Stedendwinger 22 | 6216 GD | Maastricht

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

Beleggers opgelet:

Op het luxe Dormio Resort in Maastricht is dit 4-persoons Lifestyle Appartement met 2 slaapkamers gelegen. De recreatiewoning is middels een trap en een galerij bereikbaar.

Het appartement is gelegen aan het centrale plein, Het Wilhelmus, in het centrum van het resort en is gebouwd in pakhuizen van Limburgse stijl met typisch Maastrichtse gevels. De woning is gesitueerd boven ‘t Proeflokaal.

Het ruime 4-persoons appartement met royale woonkamer met zithoek en eethoek en open keuken is voorzien van alle gemakken. Via de openslaande deuren is een overdekt verwarmd terras bereikbaar met een elektrische barbecue en lounge set. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. Verder is er een broodrooster, espressoapparaat en een waterkoker aanwezig. Aan de voorzijde van het appartement kijkt u via de Franse balkons uit over het gezellige en levendige Wilhelmus.

Op de verdieping zijn via de overloop 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel in meubel, wandcloset en designradiator bereikbaar.

De woning heeft een eigen HR-ketel en mechanische ventilatie, kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Direct aan het appartement is een grote parkeerplaats gelegen.

Het Dormio resort, gelegen op de Dousberg, is een van de meest luxueuze vakantieresorts in Zuid-Limburg. Het resort is gelegen in een natuurrijke omgeving, maar tevens op slechts 10 minuten fietsafstand van het Vrijthof. Op het resort zelf is ook een grote variëteit aan faciliteiten. Van bistro tot sterrenrestaurant en van zwembaden tot tennisbanen. Ook aan de kleintjes is gedacht met een kinderzwembad, animatieclub en speeltuinen. Kortom, een recreatiewoning op het Dormio resort is een goede investering.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat er een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. 

De waarborgsom / bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. 

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, danwel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. 

Deze informatie is door ons met de hoogste zorgvuldigheid samengesteld, echter wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl