Steenstraat 19 | 6301 ED | Valkenburg

Vraagprijs: € 549.000,- k.k.

Gelegen aan de Steenstraat, een rustige straat op loopafstand van het bruisende centrum van Valkenburg is deze karakteristieke mergelwoning met een mix van moderne en authentieke elementen gelegen. De woning is netjes onderhouden, beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is de woning geschikt voor een kantoor aan huis.

De woning beschikt over een keurig aangelegde stadstuin verdeeld in terrassen, overkapping, fietsenberging en oprit.

Indeling:

Begane grond

Hal/entree met meterkast. Aan de linkerzijde is een ruimte welke te gebruiken is als zitkamer of kantoorruimte. Aan de rechterzijde is de woonkeuken gelegen voorzien van 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. Via het portaal is de doorgang naar het toilet en de bijkeuken. Middels enkele traptreden is vanuit het portaal en de werkkamer de woonkamer met openhaard en fantastisch tuincontact te bereiken. Door de beschutte ligging, verschillende terrassen en de terrasoverkapping is het in de tuin heerlijk toeven op een zomerse dag.

1e verdieping:

Via de overloop zijn 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 17m2 (eveneens voorzien van een wastafel) en 11m2 alsmede de eerste badkamer voorzien van ligbad, wastafel in meubel en toilet bereikbaar.

Zolder:

De zolder is via een vaste trap bereikbaar. Hier bevindt zich de 3e slaapkamer van 11m2 met een doorloop naar de 2e badkamer (11m2) voorzien van ligbad, wastafel en kastenwand. In het achterste gedeelte van de zolder bevinden zich vaste kasten.

Tuin:

Door de beschutte ligging, verschillende terrassen en de terrasoverkapping is het in de tuin heerlijk toeven op een zomerse dag. Aan de linkerzijde van de woning is een fietsenstalling van ongeveer 4m2 en aan de rechterzijde bevindt zich de oprit met parkeerplaats voor 1 auto. In de achtertuin is nog een tuinhuisje van ongeveer 6m2.

Bijzonderheden:

  • Vrijstaande woning met energielabel D;
  • Grotendeels voorzien van op maat gemaakte shutters;
  • CV-ketel met bouwjaar 2010 is eigendom.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl