Notenborg 64 | 6228 CX | Maastricht

VERKOCHT

Deze ruime instapklare tussenwoning is gelegen in de kindvriendelijke wijk De Heeg wordt aangeboden door Vastgoed Hermanns.

De woonwijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van winkels, scholen, universiteit, ziekenhuis en diverse uitvalswegen. Maastricht centrum is goed bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer.

De woning beschikt over 4 slaapkamers, bestraatte voortuin waar 1 auto geparkeerd kan worden, onderhoudsvrije achtertuin met berging en achterom.

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met meterkast en moderne toiletruimte, geeft toegang tot de eerste verdieping en de ruime woonkamer (36m2) met open keuken (14m2). De schuifpui geeft toegang tot de onderhoudsvrije tuin (39,5m2) met achterom en de externe bergruimte (12m2).

De woonkamer is voorzien van een luxe laminaatvloer gecombineerd met hoogwaardig tapijt. De open keuken (L-vormig met kookeiland) is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. De op het zuiden gelegen tuin is volledig betegeld en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonneluifel.

1e Verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de zolderverdieping. Slaapkamer 1 (13m2) en slaapkamer 3 (7m2) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (10m2) en de badkamer zijn aan de achterkant van de woning gelegen. De gemoderniseerde badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, douchecabine, toilet, dubbele wastafel in meubel en een designradiator.

Zolder verdieping:

Middels een vaste trap is de ruime zolderverdieping bereikbaar, waar door de grote dakkapel een extra slaapkamer is gerealiseerd. De overloop geeft toegang tot de ruime 4e slaapkamer (14m2), wasruimte en bergruimte.

De slaapkamer is voorzien van een tapijtvloer en een op maat gemaakte vaste kast. In de wasruimte bevindt zich de mechanische ventilatie-unit en in de bergruimte bevindt zich de HR-ketel (huur). Op de overloop is een airco-unit geïnstalleerd, welke sterk genoeg is om zowel de zolder als de 1e verdieping te bedienen.

Extra informatie:

  • Woning is voorzien van gedeeltelijk dubbele- en gedeeltelijk HR++ beglazing;
  • Woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (voor en achter);
  • Badkamer is gerenoveerd in 2016, toilet en voortuin in 2020;
  • Ketel en thermostaat zijn gehuurd (± €35,- per maand)

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Vastgoed Hermanns met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Vastgoed Hermanns geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl