Trappendaal 20A | 6228 GK | Maastricht

VERKOCHT

Op de begane grond van wooncomplex Trappendaal is dit goed onderhouden studio-appartement gelegen. Het appartement beschikt over een eigen tuin gelegen op het westen, voorzien van elektrisch bedienbare zonnewering en recent vernieuwde schutting. U kunt het appartement zowel via de hoofdingang als via de poort en de tuin betreden.

Het complex is gelegen in de Maastrichtse wijk De Heeg. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen en uitvalswegen. MUMC+, universiteit, supermarkten en winkels zijn zowel met de fiets als de auto goed bereikbaar. Er is gelegenheid tot openbaar parkeren in de straat en op het parkeerterrein achter het complex. In het souterrain, welke met zowel de lift als de trap bereikbaar is, is een fietsenstalling.

INDELING:

Het wooncomplex beschikt over een entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de centrale hal is via de lift of trap de fietsenstalling met afzonderlijk afsluitbare hekken bereikbaar.

Het appartement is gelegen op begane grond. Naast de voordeur van het appartement bevindt zich in de gemeenschappelijke gang de meterkast.

Via de voordeur van het appartement komt u binnen in de leefruimte (28m2), waar u tevens toegang heeft tot de halfopen keuken(3,5m2), badkamer (6m2) en berging / wasruimte (4,5m2). Er is voor gekozen om de wand tussen de slaapkamer en woonkamer door te breken waardoor er een grotere en lichte ruimte is ontstaan welke als woon-/slaapkamer dient. Er er is mogelijkheid om met vitrage een afzondelijke slaapruimte te creëren of weer (deels) een wand op te bouwen, waardoor er weer een afzonderlijke slaapkamer ontstaat. De leefruimte is voorzien van een nette laminaatvloer en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.

De keuken is eind januari 2021 vernieuwd en voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, wandafzuigkap en zwarte composiet spoelbak en mengkraan. Via de keuken is de badkamer bereikbaar welke voorzien is van een wastafel, toilet, douche en grindvloer.

In de berging vindt u de aansluiting voor wasapparatuur en de elektrische boiler (huur). Tevens is er een grote kast ingebouwd met ruimte voor kleding, koelkast, vriezer en combi-magnetron.

De tuin is toegankelijk via de leefruimte en is afgewerkt met een nette schutting welke in 2020 is geplaatst. De tuin is deels betegeld en deels voorzien van grind. Verder is de tuin voorzien van LED-verlichting en een elektrisch bedienbaar zonneluifel. Door de leibomen, biedt de tuin tevens veel privacy.  Via een poort is de straat bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:

  • Appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
  • Bijdrage VvE bedraagt € 152,- per maand incl. voorschot stookkosten, water, opstalverzekering en reservering groot onderhoud;
  • Fietsenberging in souterrain is ingedeeld per verdieping en biedt een afsluitbare fietsenberging;
  • Appartement beschikt over definitief energielabel C;
  • Oplevering indien gewenst (deels) gemeubileerd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Vastgoed Hermanns met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Vastgoed Hermanns geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak maken met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl