Westrand 144 | 6225 AW | Maastricht

Vraagprijs: € 400.000,- k.k.

In de geliefde wijk Amby bieden wij u deze keurig onderhouden 2-onder-1-kap aan.

De wijk Amby is gelegen aan de rand van Maastricht en van alle gemakken voorzien. In Amby is een kleinschalig winkelcentrum gelegen, uitvalswegen zijn goed bereikbaar en openbaar vervoer is onder handbereik. Het bruisende centrum van Maastricht is op fietsafstand, maar ook mensen die liever de rust van de natuur opzoeken, kunnen op deze locatie hun hart ophalen.

De woning ligt in een rustige straat met vrij uitzicht aan de voorzijde en een tuin met veel privacy en een ruime overkapping aan de achterzijde. De woning beschikt over een ruime oprit en een verlengde garage met kap, welke ook prima (deels) te gebruiken is als hobbyruimte, gezien er verwarming en wateraansluiting in de garage aanwezig is.

Indeling

Begane grond:

Entree, hal met meterkast en trapberging, toilet met marmeren wandafwerking, voorzien van wandcloset en fonteintje, lichte woonkamer met een prachtige parketvloer en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Open keuken voorzien van lichte keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur: afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, combimagnetron, koelkast en een vaatwasser.

Vanuit de keuken is er toegang naar het overdekte terras en de tuin

De garage is verlengd en maar liefst 39 m2 groot, voorzien van radiatoren en warm- en koud water en van een recent geplaatste elektrische sectionaal poort. De garage biedt mogelijkheden voor beroep aan huis of hobbyruimte.

 

Eerste verdieping:

Vanuit de overloop zijn 4 slaapkamers van respectievelijk 14 m2, 11, 10 en 6 m2 bereikbaar.De grootste slaapkamer is voorzien van grote ingebouwde kasten.

Badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet.

 

Tweede verdieping:

Via een vlizotrap is de netjes afgewerkte zolder te bereiken welke beschikt over een dakraam en cv-ketel. Er is een mogelijkheid om een vaste trap te maken en de zolder af te werken als extra slaapkamer.

 

Bijzonderheden:

  • De woning is netjes afgewerkt en zeer goed onderhouden
  • De gevels zijn na-geïsoleerd
  • De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
  • Op de eerste verdieping zijn rolluiken aanwezig
  • De HR-ketel van Nefit is eigendom
  • Veel privacy in de achtertuin vanwege de hoge haag
  • De woning heeft een definitief energielabel C

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Vastgoed Hermanns met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Vastgoed Hermanns geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Bezichtiging plannen?

Bij interesse in deze woning kunt u een afspraak met ons maken voor een bezichtiging via:

043 851 51 72

info@vastgoedhermanns.nl

Notenborg 64 | 6228 CX | Maastricht

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.